Retraites

Ayahuasca retraite

Op verschillende plekken in Nederland en soms in het buitenland organiseren we retraites met de Moederplant, Ayahuasca. Je komt aan op vrijdagochtend, en na een kennismaking en sharing begint het programma. We gaan de eerste ceremonie met de Moederplant in.

Op zaterdag gaan we voor de tweede ceremonie. Een tweede duik met de moederplant is vaak nog een tandje dieper dan de eerste, dat zijn prachtige reizen. 

Op zondag kunnen we een beetje bijkomen, en gaat tegen de middag iedereen weer naar huis. 

De verdere invulling van het programma hangt af van wie er begeleiden. Dat kan ademwerk zijn, dans, Yoga, meditaites, van alles.

Ayahuasca / San Pedro - Huachuma retraite

We organiseren ook Ayahuasca / San Pedro retraites. Ayahuasca, de Madre, de moeder genoemd, samen met de grootvader, zoals San Pedro wel genoemd wordt. Op vrijdag kom je aan, en na kennismaking en sharing beginnen we met de Ayahuasca ceremonie. Op zaterdag maken we kennis met San Pedro, de grootvader. Die ceremonie duurt tot laat in de avond. 

San Pedro is een mooi, integrerend medicijn, de grootvader die je bij de hand neemt. Je bent meer verbonden met je omgeving dan bij Ayahuasca. Je kan dan ook fijn buiten bij het vuur zitten, of binnen op je matras de reis naar binnen maken. Het is een mooie lange reis die vaak veel thema’s aanraakt.

De combinatie Ayahuasca / San Pedro maakt je retraite tot een diep transformatieve reis.

De verdere invulling van het programma hangt af van wie er begeleiden. Dat kan ademwerk zijn, dans, Yoga, meditaites, van alles.

error: Content is protected !!

Thank you!

Jouw review verschijnt zo snel mogelijk op de website ! Dank !